ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оголосили конкурс на впровадження електронного квитка

|

У Львові оголосили конкурс на вибір оптимальної моделі впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті міста. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Конкурс організований робочою групою з питань впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті.

На даний час проводиться пошук оптимальної моделі впровадження системи «е-квиток», яка дозволяла би запровадити систему оплати за проїзд з урахуванням наявної правової бази та з оптимальними економічними і технічними показниками. Основні технічні вимоги до такої моделі є напрацьовані та підлягають врахуванню учасниками конкурсу. Етап практичної реалізації проекту запланований з 01.08.2016 по 01.06.2017 р.

Результати конкурсу будуть використані у процесі  впровадження безготівкової системи оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті міста Львова. Учасники конкурсу отримають можливість здійснити представлення своїх проектів у сфері безготівкової системи оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті.

Пропозиції повинні містити:

– технічну пропозицію;

– юридичну модель побудови системи;

– техніко-економічне обґрунтування реалізації моделі, в тому числі, умови фінансування реалізації відповідної моделі, наприклад, за рахунок коштів приватних інвесторів, міжнародних фінансових організацій, бюджету, кредитних ресурсів та інших джерел;

– інформацію про наявність досвіду у сфері реалізації системи «е-квиток»;

– іншу інформацію.

Основними критеріями відбору кращих пропозицій є:

 – відповідність технічному завданню;

 – нижча вартість реалізації моделі;

 – краще технічне рішення;

 – коротший термін впровадження;

 – комфортність для пасажирів;

 – наявність досвіду з реалізації системи «е-квиток»;

 – відповідність чинному законодавству.

Учасник конкурсу може оформити та подати тільки одну конкурсну пропозицію.

Конкурсна пропозиція передається учасником конкурсу у конверті. На конверті зазначається поштова адреса організатора конкурсу та найменування учасника конкурсу і його місцезнаходження.

Заявка подається українською мовою. Претенденти нерезиденти готують заявку англійською мовою з обов’язковим перекладом українською мовою.

До закінчення терміну подання конкурсних пропозицій учасники конкурсу мають право вносити зміни до них з метою їх вдосконалення або знімати свої пропозиції з розгляду. Після розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями вносити зміни до пропозицій учасників конкурсу не дозволяється.

Учасник конкурсу має право відкликати свою конкурсну пропозицію до останнього дня прийому конкурсних пропозицій, повідомивши про це письмово. Датою відкликання є дата реєстрації письмового звернення учасника.

Місце подання пропозицій: управління транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за адресою: вул. Академіка Сахарова, 2, Львів, 79012, Україна та на електрону пошту: [email protected], [email protected].

Строк подання пропозицій:  до 10-00 год. 01.12.2014.

Розкриття конвертів відбудеться 10.12.2014 о 12-00 у к. 230 Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1.

Рішення про результати конкурсу приймається робочою групою до 01.02.2015 і оприлюднюється протягом 10 робочих днів.

 

Контакти:

управління транспорту та зв’язку

департаменту житлового господарства та інфраструктури

Львівської міської ради

вул. Академіка Сахарова, 2, Львів, 79012, Україна

Начальник управління В.Щир

Тел. (fax): +38 (032) 2615566

E-mail: [email protected], [email protected]

Фото: lypneva.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *