ОСТАННІ НОВИНИ

Оборонці донецького аеропорту продовжують знищувати терористів, цієї доби 12

|

Оборонці Донецького аеропорту продовжують знищувати терористів, цієї доби 12

Терористи продовжують порушувати домовленості про припинення вогню та обстрілювати позиції сил АТО. Про це повідомив речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко у ході брифінгу 4 жовтня, повідомляє УП.

За його даними, всього за останню добу у зоні АТО загинули 2 українських військових, інформація щодо кількості поранених уточнюється. 

“Пріоритетною ціллю для терористів лишається аеропорт Донецька.Бойовики вдалися до кількох чергових невдалих спроб штурму аеропорту, після чого продовжили його обстрілювати.  Сили АТО усі напади відбили та знищили 12 терористів”, – зазначив він.

Лисенко наголосив: під час штурму аеропорту нападники використовували димові шашки, через що у соцмережах розповсюдилася інформація про начебто застосування газу”.

Представник РНБО закликав громадян не поширювати неперевірені дані.

Також  Лисенко зауважив, що напередодні українські військові у аеропорту отримали чергове підкріплення та провели часткову ротацію особового складу, який утримує позиції АТО.

“Окрім того 3 жовтня спостерігалося певне загострення бойових дій у Тельманівському р-ні Донеччини. Неподалік с.Орловське терористи атакували з мінометів опорний пункт сил АТО. Напад відбито. В р-ні с.Старогнатівка відбулося бойове зіткнення з групою терористів, яка намагалася прорватися крізь опорні пункти сил АТО. Напад також відбито, терористи зазнали втрат”, – додав речник ІАЦ РНБО. 

За словами Лисенка, ситуація у Маріуполі повністю контрольована, усі служби працюють у штатному режимі.

Фото: texty.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *