ОСТАННІ НОВИНИ

Кишенькові злодії «обчистили» дівчину непомітно для неї самої

|

Львівські правоохоронці закликають громадян бути уважнішими в маршрутках, особливо, коли йдеться про вранішні години. Саме у цей час в, коли громадський транспорт зазвичай переповнений пасажирами, що поспішають на роботу або навчання, кишенькові крадії пильно стежать за гаманцями та сумками громадян. Про це Львівський портал повідомили в прес-службі Львівського міського правління міліції.

Днями двох крадіїв піймали «на гарячому». Саме вони викрали у студентки львівського ВУЗу гаманець та ключі від квартири, що знаходились у її сумці. Загалом матеріальну шкоду було завдано на суму в розмірі 550 гривень. Крадії ,що виявилися жителями одного з сіл Львівщини, діяли так професійно, що дівчина не помітила, як стала їх жертвою. На зупинці трамваю їх чекали правоохоронці. Після того, як злочинців піймали, потерпіла була повідомлена про втрату майна.

На цей час внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 185 КК України (крадіжка). Проводяться слідчі дії.

Фото: transkarpatia.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *