ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники «Львівобленерго» зібрали для армії понад мільйон гривень

|

Працівники ПАТ «Львівобленерго», незважаючи на те, що їх робота відноситься до стратегічної галузі, від якої залежить енергобезпека Львівщини та України в цілому, активно долучаються до допомоги українській армії. Працівники Товариства з власної ініціативи організували та тричі провели акцію „Один день на потреби української армії”, в рамках якої добровільно перераховували свій одноденний заробіток на підтримку Збройних сил України та добровольців. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Загалом було зібрано понад 550 тис. грн, за які придбано матеріально-технічне оснащення та передано військовослужбовцям:  

– Академії сухопутних військ України та 15-му гвардійському реактивному артилерійському полку — дизельні генератори, радіостанції, антени, радіопереговорні пристрої та костюми-дощовики;

– бійцям 24-ої окремої механізованої бригади імені Данила Галицького — два тепловізори загальною вартістю 101 тис. грн;

 

– 3-му батальйону територіальної оборони — каліматорні приціли, переговорні пристрої, камуфляжні костюми, шкіряні берци, камуфляжні футболки, прожектори,  ліхтарики, біноклі, мобільні телефони, шоломи, тепловізор.   

Крім того, ПАТ „Львівобленерго” закупило бронежилетів на суму понад 500 тисяч гривень, які передано Збройним силам України, а також виділено матеріальну допомогу сім’ям працівників Товариства, мобілізованих до армії. 

Взимку 2013-2014 року працівники Товариства активно підтримали загальноукраїнські громадські ініціативи надання допомоги постраждалим на Майдані. Енергетиками було зібрано та передано близько 150 тис. грн на фізичну та психологічну реабілітацію потерпілих та на допомогу сім’ям полеглих під час акцій за волю та незалежність України. 

Фото: відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *