ОСТАННІ НОВИНИ

Як видається матеріальна допомога постраждалим учасникам антитерористичної операції

|

Для забезпечення виконання заходів Комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей, які є мешканцями нашого міста, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв 8 серпня два рішення. Одне з них – надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі ЛМР.

Розмір допомоги визначатиме спеціально створена комісія у кожному конкретному випадку, залежно від складності проблеми заявника.

Друге рішення було прийнято з метою надання додаткових гарантій соціального захисту львів’янам, яких скеровують в зону проведення АТО. А саме є передбачена можливість звільнення учасників АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих – мешканців м. Львова від сплати за користування житлом (квартирної плати), незалежно від форми власності житлового фонду.

Допомога, що належала її одержувачу, проте він не отримав її у зв’язку з його смертю, виплачуватиметься за заявою одного з членів сім’ї, за умови подання ним відповідної заяви упродовж шести місяців з дня смерті.

Відшкодування коштів проводитимуть відділи управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради за встановленим порядком.

Отож, для отримання детальної інформації слід звертатись до районних відділів управління соціального захисту Львівської міської ради.

Фото: www.capital.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *