ОСТАННІ НОВИНИ

Під донецьким аеропортом розбито бойовиків з «Оплоту»

|

Батальйон проросійських бойовиків «Оплот» зазнав значних втрат 2 жовтня під час атаки позицій українських військових в аеропорту Донецька та на прилеглих територіях. Про це повідомляє координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає Радіо Свобода.

«За попередніми даними – до 40% убитими й пораненими. Основна частина бронетехніки, знищена в районі аеропорту в Донецьку, а також у населених пунктах Піски та Авдіївка, належала цьому батальйону», – пише Тимчук.

За його даними, «російсько-терористичні війська» п’ять разів штурмували опорні пункти українських військ поблизу Старогнатівки, Невельського і Попасної, двічі – аеропорт Донецька. «Атаки успішно відбиті, противник зі втратами відступив», – наголосив військовий експерт.

«Донецький аеродром знаходиться під контролем сил АТО. Там проведена часткова ротація особового складу та техніки, створені умови для оборони стратегічного об’єкту», – ідеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції.

Місто Донецьк у цілому перебуває нині під контролем бойовиків угруповання «ДНР», визнаного владою України терористичним. Українські військові в цьому районі контролюють Донецький аеропорт, розташований за кілька кілометрів від центру міста, а також селище Піски, яке адміністративно належить до обласного центру.

Фото: expres.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *