ОСТАННІ НОВИНИ

Діти учасників АТО та Революції Гідності побували в Польщі

|

Упродовж тижня діти постраждалих та загиблих учасників АТО, учасників Революції Гідності та осіб, тимчасово переселених із зони проведення антитерористичної операції на Сході України, здійснюють навчально-відпочинкову мандрівку у Польщу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Захід став можливий при сприянні громадських організацій «Допомога армії України», організації «Fundacja Edukacja Bez Granic» та ініціативи фахівців із соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 «Наша мандрівка проходить цікаво, весело і насичено. Дуже тішить те, що незважаючи на мовний бар’єр, діти вже знайшли порозуміння з польськими однолітками. Окрім пізнавальних заходів, свої плоди принесли й настільні ігри, які допомагають учасникам розвивати увагу, пам`ять, кмітливість та красномовство, що дозволяє здружитись дітям між собою та проявити свої таланти у соціумі», – розповіла Божена Милян, фахівець із соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Фото: ЛМР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *