ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневич жалкує, що «Народний фронт» не влився у блок Порошенка

|

Кандидат в депутати Ярослав Дубневич висловив жаль з приводу того, що «Народний фронт», який очолює прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк не влився у «Блок Петра Порошенка». Про це під час сьогоднішніх бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 120 (м. Городок, Городоцький, Мостиський райони та частина Самбірського району), розповів кандидат від президента, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Я. Дубневича, у нього новий опонент на депутатське крісло. Однак говорити щось добре чи погане він не буде.

«Я шкодую, що Арсеній Яценюк не домовився, не зробив об’єднавчий процес і ми не пішли єдиним «Блоком Петра Порошенка». З приводу особистих розбіжностей з опонентом, нас різнить розуміння підтримки і роботи для Городоччини, Мостищини та Самбірщини, саме по тому округу, на якому ми конкуруємо», – наголосив він.

Водночас кандидат в нардепи від «Народного фронту» Ярослав Гарасим вважає, що головна відмінність з його опонентом в розумінні влади і її функцій.

«Програми партії «Народного Фронту» та «Блоку Петра Порошенка» суттєвих розбіжностей не мають. Уся відмінність у кандидатах та самому розумінні влади її функцій і механізму дій», – наголосив він.

А з приводу конкуренції Я.Гарасим відповів іронічно, що не знає, хто в кого став конкурентом.

«Першим у ЦВК було зареєстровано мою кандидатуру. Вочевидь, Ярославе – це Ви стали моїм конкурентом», – з посмішкою відповів він.

 Фото: Львівський прес-клуб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *