ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській мерії допомогли зробити дорожню розмітку на велодоріжках

|

Мережа АЗК «ОККО» допомогла Львівський міській раді зробити дорожню розмітку на тих велодоріжках міста, де її досі бракувало. Про це Львівському порталу повідомили в департаменті комунікацій «Концерну Галнафтогаз».

У рамках цього проекту нанесено 32 піктограми велосипеда  на різних ділянках міських велосипедних маршрутів – зокрема, на нещодавно збудованому транспортному вузлі навколо церкви Анни, на проспекті Свободи, вулицях Коперніка,  Коновальця,  Зерновій.  Мережа «ОККО» узяла на себе фінансування цих робіт.

“Маємо гарний приклад співпраці приватного бізнесу і Львівської міської ради на благо міста. Усі звикли сприймати мережу АЗК «ОККО» як паливну компанію, але, крім свого головного профілю діяльності, вона допомагає розвивати велорух у Львові”, – каже радник міського голови з розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

Мережа АЗК «ОККО» не вперше дбає про зручності для велосипедистів у Львові. Раніше вона уже облаштувала у місті два майданчики для паркування велосипедів – на площі Ринок й на вулиці Героїв УПА, біля головного офісу компанії. 2 жовтня серед клієнтів «ОККО» було розіграно 50 дитячих велосипедів.

«І наші клієнти, і наші працівники, і члени їхніх родин – усі вони є учасниками дорожнього руху, причому в кількох ролях одразу: одного разу як автомобілісти, іншого – велосипедисти, ще іншого – пішоходи, – розповідає менеджер зі сталого розвитку мережі АЗК «ОККО» Ірина Миронова. – Для нас важливі комфорт і безпека кожного з них. Тому ми прагнемо облаштовувати за високими європейськими стандартами не тільки власні об’єкти, а й середовище, в якому живемо і працюємо».

Фото: maylove.in.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *