ОСТАННІ НОВИНИ

Наливайченко назвав головного у розстрілах на Інститутській

|

Колишній голова СБУ Олександр Якименко є головним підозрюваним у справі про розстріл людей на Майдані Незалежності у Києві. Про це заявив нинішній керівник Служби безпеки Валентин Наливайченко в ефірі одного з українських телеканалів, передає 5 канал.

«Ті керівники, у тому числі і на рівні першого, і я сподіваюсь, останнього в історії спецслужб світу зрадника – самого керівника спецслужби, тобто Якименка, який втік разом з багатьма матеріалами, у тому числі щодо планування злочину по розстрілу людей, і є втіленням цього злочину у центрі Києва, на майдані Незалежності. Це підозрюваний №1», – заявив Наливайченко.

За словами голови СБУ, «всі матеріали стосовно цих людей знаходяться у Генпрокуратурі».

Нагадаємо, раніше в ГПУ заявили, що наказ на застосування зброї до мітингувальників у Києві 20 лютого віддавав Янукович через свою Адміністрацію, МВС та СБУ.

Як відомо, за даними медичної служби Майдану, під час сутичок 20 лютого в Києві було вбито більше 70 осіб. Більшість людей були вбиті снайперами прицільними пострілами у серце, голову та шию. Причому снайпери стріляли по людях, які не мали ані зброї, ані засобів захисту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *