ОСТАННІ НОВИНИ

Рекша та Гомес здійняли фурор на Ярмарку спорту

|

У Львові завершився триденний Ярмарок спорту. Більше півсотні спортивних федерацій, відомі зірки спорту та видовищні майстер-класи – усе це чекало на львів’ян, які відвідали Ярмарок в спорткомплексі «Динамо». Найбільшого фурору сьогодні здійняли львівський стронґмен Володимир Рекша та британський танцівник Франциско Гомес. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Шаленими оплесками відвідувачі Ярмарку прийняли довгоочікуваний приїзд відомого британського хореографа Франциско Гомеса. Попри те, що танцівник приїхав на Ярмарок менш, ніж на півгодини, усі охочі встигли взяти у свого кумира автограф та сфотографуватися із ним.

 

Не менше захоплення викликав приїзд на Ярмарок спорту найсильнішої людини світу 2013 року – Володимира Рекші.

«Приємно вражає те, що з кожним роком людей на Ярмарку все більшає та більшає. Ярмарок дійсно росте. Постійно є рух, явно помітний великий прогрес. Зараз підростає таке покоління дітей, що хочуть рости віртуально, а не фізично. Тож сподіваюся, що така популяризація спорту серед молоді піде на користь усім, і сильні та здорові чоловіки стануть героями для підростаючого покоління!», – розповідає стронґмен Володимир Рекша.

За загальними підрахунками, цьогорічний Ярмарок спорту відвідали понад 10 тисяч львів’ян та гостей міста.

Фото: Львівський портал та прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *