ОСТАННІ НОВИНИ

Луганщина на межі катастрофи: немає ліків та лікарів

|

У Луганську суттєво погіршилася санітарно-епідеміологічна обстановка. Про це у ході брифінгу повідомив  заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Польовий, пише УП.

“Санітарно-епідеміологічна обстановка погіршилася  серед дітей, що пов’язано з відсутністю необхідних ліків та недостатньою кількістю медичного персоналу, у першу чергу – педіатрів”, – зазначив він.

За даними РНБО,  призупинення соціальних виплат в контрольованій терористами частині Луганської обл. викликає соціальну напруженість серед місцевого населення.

Окрім того, станом на 26 вересня в Луганській області частково відключені від газопостачання, знаходяться в критичному стані та потребують обстеження – 172,3 тис. абонентів. Повністю відключено 39 населених пунктів, частково – 24.

Наразі вода  у Луганськ подається майже в усі райони за графіком, окрім кварталів Димітрова та Шевченко, району Промжилстрою, вул. Цимлянської, містечка Щорса та частини вул. Оборонної.

“Не постачається питна вода до н.п. Ровеньки, Свердловськ та Червонопартизанськ у зв’язку із пошкодженням насосної станції у с. Новоганнівка”, – зазначив Польовий.

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *