ОСТАННІ НОВИНИ

За добу українські військові знищили 40 терористів

|

Протягом доби сили антитерористичної операції знищили до 40 бойовиків, одну реактивну систему залпового вогню БМ-21 Град і дві гармати

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.  

“Українські військовослужбовці здійснюють вогневі ураження по противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок”, – підкреслили в прес-центрі. 

Незважаючи на режим тимчасового припинення вогню, незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції. 

Зокрема, артилерійським і мінометним обстрілам, а також обстрілу з використанням ракетних систем залпового вогню БМ-21 Град піддалися блокпости та опорні пункти сил АТО, розташовані в районі Макарове Луганської області. 

Також терористи обстріляли позиції сил АТО поблизу населених пунктів Піски, Мар`їнка, Красногорівка, Авдіївка, Миколаївка, гостра могила, Рідкодуб, Центральний, Золоте, Розсипне, Степове, Сміливе, Дебальцеве, Гірське, Фрунзе, Чорнухине, Покровське, Орлово-Іванівка, Водяне, Шевченко, Приовражне, Калинівка, Мирний, Нижня Кринка Донецької області. Також було здійснено вогневий напад на аеропорт Донецьк. 

Сили АТО здійснюють ізоляцію кризових районів шляхом несення служби на блокпостах, опорних та наглядових пунктах, зокрема, в районі Маріуполя. “Наші військові неухильно дотримуються режиму тимчасового припинення вогню і приступили до реалізації мінських угод для встановлення миру в Донбасі”, – підкреслили в прес-центрі.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *