ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 200 кавоманів та велофанів проїхали у Львові Кавову велоМИЛЮ

|

«П’ємо каву і крутимо педалі»! Саме під таким гаслом вдруге в рамках свята «На каву до Львова» відбулась Кавова велоМИЛЯ, яка об’єднала понад 200 кавоманів та велофанів. Кавові король і королева теж долучились до кавової веломандрівки. Долі короновані особи вирушили у кавовий тур за пошуками найгостиннішої кав’ярні та найсмачнішої кави.

Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Стартувала Кавова ВелоМИЛЯ о 11.00 із площі Музейної, далі вело мандрівка охопила  центральні вулиці міста. На фініші усіх пригостили запашною кавою та печивом від генерального партнера заходу Biscotti.

Цьогоріч Кавову ВелоМилю очолила Вікторія Веселовська, організатор проекту «Нічне катання на велосипеді по Львову» та активна учасниця усіх велоподій Львова. До Кавової велоМИЛІ долучились також і радник міського голови з розвитку велоінфраструктури Олег Шмід, власник кав’ярні-переможця у номінації Найкраща кав’ярня у 2013 році «Світ кави»  Маркіян Бедрій та директор свята «На каву до Львова» Андрій Сидор.

«Учасниками кавового екстриму були люди різного віку, із різним досвідом, як і професіонали так і любителі. Були також батьки із маленькими дітьми, а також і люди поважного віку. Можна стверджувати, що Львів – це місто енергійних та прогресивних людей, які вміють організувати своє дозвілля і, звісно, люблять каву», – зазначив Андрій Сидор.

Вісім років поспіль, львів’яни, гості, кавові  Король і Королева  вирушають у тур кав’ярнями міста, щоб обрати найкращу. Щоб проголосувати за улюблену каву, потрібно відвідати заклад-учасник Кавового туру (http://www.coffeefest.lviv.ua/uk/2014/participants_coffee_tour/), замовити каву, позначити у бюлетені улюблену кав’ярню та помістити його у скриньку для голосування. А ще можна проголосувати на сайті Свята (http://www.coffeefest.lviv.ua/uk/poll-2014/). Переможця Кавового туру буде оголошено у неділю, 21 вересня, о 21.00 на сцені-подіум (північна сторона площі Ринок).

Фото організаторів фестивалю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *