ОСТАННІ НОВИНИ

Учителі з Трускавця передали українським бійцям ікони та інші подарунки

|

Карта України з побажаннями перемогти та дві вишиті ікони – такі дарунки передали українським воякам шкільні вчителі з міста Трускавець, що на Львівщині.

Про це Львівському порталу повідомили у відділі по роботі з громадськістю Львівського ОВК.

Днями в одній з трускавецьких шкіл відбулась благодійна акція під назвою «Підтримай українського солдата». Організатори заходу – вчителі СЗШ №3 Пархоменко Ілона, Горічко Марія та Лісовець Олександра. Учні школи декламували вірші, співали пісні та переглядали відеоролики про військо.

Учасники акції вшанували пам’ять Небесної сотні та у спільній молитві попросили миру та спокою на рідній землі.  На завершення увесь зал на знак шани та поваги до українського солдата та до своєї Батьківщини заспівав пісню Марічки Бурмаки з символічною назвою «Повертайся живим».Серед присутніх на заході – представники ГО «Майдан-Трускавець» Анатолій Томашівський та Ігор Табачинський, директор школи Галина Умнова, а також представник Львівського обласного військового комісаріату капітан Олег Полутренко.

Діти, батьки, вчителі – до акції долучились усі, ніхто не залишився байдужим. У результаті, були зібрані медикаменти, засоби особистої гігієни, шкарпетки для наших військових. А наймолодші учасники акції передали воїнам, які знаходяться у зоні АТО, власноруч написані листи та малюнки. Усі зібрані речі вже найближчим часом відправлять Львівському батальйону територіальної оборони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *