ОСТАННІ НОВИНИ

У Донецьку ведеться активний обстріл трьох районів

|

У Донецьку станом на 18:00 19 вересня ведеться активний обстріл Київського, а також Петровського та Кіровського районів міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії Донецька.

“Станом на 18:00 в Донецьку неспокійно. Активні перестрілки з великокаліберної зброї йдуть у північній частині Київського району, а також в Петровському і частково Кіровському районах. Про це повідомляють місцеві жителі”, – йдеться в повідомленні.

На 19 вересня по місту залишаються знеструмленими 32 трансформаторних підстанції в районах, де йдуть періодичні бойові дії, це Київський, Куйбишевський та Петрівський райони. За сьогодні енергетики відновили електропостачання частково селища Застанційний.

“Роботи з підготовки котельного господарства ККП “Донецькміськтепломережа” на стадії завершення. В результаті артилерійських обстрілів пошкодження системи теплопостачання підприємства оцінюється в 4,9 млн грн. З початку проведення бойових дій на території міста постраждало 33 котелень з руйнуванням конструктивів, пошкодженням скління і частковим виходом з ладу теплових мереж”, – повідомляє мерія.

За даними об`єктами ведуться роботи з відновлення. На сьогоднішній день відновлено роботу 16 котелень, відновлено скління загальною площею762 кв. м, проведена заміна1,2 кмпошкоджених теплових мереж.

Фото: nowyny.eu   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *