ОСТАННІ НОВИНИ

Українські війська відбили низку атак на аеропорт Донецька

|

Вночі бойовики знову обстрілювали блокпости та опорні пункти сил АТО в низці населених пунктів, а також марно намагалися захопити аеропорт Донецька. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

“Станом на 6 годину ранку, 19 вересня, сили АТО утримують зайняті рубежі та позиції, дотримуючись режиму припинення вогню. Проте не припиняються провокації з боку незаконних збройних формувань”, – сказано у повідомленні.

“Так, вночі були обстріляні блокпости та опорні пункти в районах населених пунктів Нижня Кринка, Переможне, Станично-Луганськая, Старогнатівка, Гранітне, Піски, Мала Орлівка”, – уточнюють у прес-центрі.

“Вкотре терористи намагалися захопити аеропорт Донецьк, але ці спроби були марними. Підрозділи сил АТО успішно відбили всі атаки бандитів на аеропорт”, – заявляють у штабі АТО.

Прес-центр також називає неправдивою інформацію про нібито потрапляння в оточення українських підрозділів та угрупувань. “Такі повідомлення не відповідають дійсності, спрямовані на дестабілізацію ситуації в суспільстві та дискредитацію керівництва АТО”, – сказано в повідомленні.

“В районі проведення АТО продовжують працювати спостерігачі ОБСЄ з метою моніторингу ситуації”, – наголошує прес-центра АТО.

Фото: 24tv.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *