ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни сьогодні поодинці пікетуватимуть політику Путіна

|

Противники російської агресії в Україні проведуть у Санкт-Петербурзі низку одиночних пікетів на підтримку України Акція проходитиме в рамках підготовки до всеросійського “Маршу миру”, про це інформує Укрінформ.

“Демократична опозиція Санкт-Петербурга проведе сьогодні ввечері на Невському проспекті серію одиночних пікетів. Акція проводиться в рамках підготовки до всеросійської акції “Марш миру”, який має відбутись найближчої неділі, 21 вересня. У Петербурзі він проходитиме у формі народного сходу”, – повідомили у коаліції “Демократичний Петербург”

Наголошується також, що одиночні пікети проходитимуть з 18 до 19 годин (з 17 до 18 за квс. часом). 

Пікетувальники мають намір стати з плакатами вздовж Невського проспекту від Малої Садової вулиці до Ливарного проспекту. На плакатах будуть написані гасла, які набрали найбільшу кількість голосів при голосуванні у соціальних мережах за основне гасло “Маршу миру”.

Зокрема, є такі варіанти: “Війна з Україною – злочин і ганьба Росії!”, “Ні війні з братерським народом!”, “Пробач нас, Україно!”, “Вимагаємо припинити воєнну агресію в Україні!”, “Ні російській інтервенції та окупації!”.

“Передбачалося, що одне з цих гасел буде обрано для головного банера Маршу миру у Петербурзі, який мав відбутися у вигляді ходи і мітингу. Проте адміністрація Санкт-Петербурга відмовилася погоджувати марш 21 вересня. Тому організатори вирішили провести його у форматі прогулянки містом і подальшого народного сходу – така форма публічного заходу не потребує попереднього узгодження з владою”, – додали у коаліції “Демократичний Петербург”.

Фото:www.unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *