У Львові створять величезне кавове панно заради сімей, які втратили рідних в АТО

|

Мистецький формат «На каву до Львова» буде поєднано із соціальною складовою. Кожен, хто здійснить благодійний внесок, отримає кавову зернинку та зможе долучитися до створення величезного кавового панно «Make coffee. Not war». Захід відбуватиметься з 18 по 20 вересня на північні стороні площі Ринок. Про це Львівський портал повідомили організатори свята.

Саме у такий простий спосіб буде зібрано кошти для надання допомоги сім`ям загиблих в зоні АТО. Усі кошти буде передано у Фонд Гарнізонного храму св. Петра і Павла у Львові.

«Зараз у нас є перелік родин, які втратили своїх годувальників, дружини чоловіків, батьки дітей… Нам важливо бути солідарними з цими родинами. Цей проект допоможе нам підтримати наших співвітчизників, які втратили рідних в АТО і десь попробувати співпереживати з ними… їм зараз дуже нелегко. Дякую організаторам за ідею і ми як капелани теж виконаємо свою місію – бути поряд з військовими», – зазначив настоятель Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла у Львові о. Степан Сус.  

Також у рамках «На каву до Львова» на площі Ринок традиційно працюватиме кавовий ярмарок, кавова пошта, а також буде обрано найкращу кав’ярню Львова. Вдруге на святі проїдуть Кавову ВелоМИЛЮ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *