ОСТАННІ НОВИНИ

Парасюку пропонували майже всі «проєвропейські» партії прохідні місця в списках

|

Відомий сотник Майдану, а нині командир 4-ї роти батальйону «Дніпро» Володимир Парасюк запевнив, що в нього немає самоцілі стати депутатом ВР. Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Всіх дуже цікавить, чи мені пропонували місце в партіях. Так, пропонували прохідні місця майже всі, які себе називають “проєвропейськими”. Однак, щоб ви розуміли, в мене немає самоцілі стати депутатом ВР. Якби це було основною моєю метою, я вже давно міг би піти в список котроїсь із партій і 100% без зайвих зусиль стати депутатом. Але це не моя ціль, це не те, за що я стояв на Майдані, за що воюю на Сході, за що загинули мої побратими», – написав Володимир Парасюк.

Його обурює, що «вся так звана “політична еліта” зараз намагається підкупити молодих патріотів солодкими обіцянками, щоб їх коштом підвищити рейтинги своїх прогнилих партій».

«Все робиться для того, щоб зберегти стару систему, яка будувалась роками.

Я так не хочу. Я хочу бути вільним в своїх думках і діях. Я не вірю ні в партії, ні в їх брехливі популістичні ідеології.

Також всіх цікавить, чи я піду на вибори. Я думаю і аналізую. Можливо я буду кориснішим для України, якщо стану депутатом ВР, а можливо зроблю більше, якщо працюватиму в громадському секторі. Я думаю про те, чи знайду однодумців у ВР і чи буде з ким там об`єднуватись. Після Майдану мене не покидає відчуття, що нам замилюють очі. Нас знову хочуть обманути, під виглядом життя по-новому нам насправді пропонують зіпсутий товар, загорнутий в нову блискучу обгортку», – переконаний сотник.

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *