ОСТАННІ НОВИНИ

Пісня Івасюка зазвучала по-новому у виконанні піккардійців та Оксани Мухи

|

Вокальна формація «Піккардійська Терція» і співачка Оксана Муха записали дует – пісню на музику Володимира Івасюка і слова Дмитра Павличка «Над морем». Цей дует створений в рамках ювілейного Музично-мистецького проекту «Івасюк`65», інформує прес-служба співаків.

«Пісня «Над морем», як на мене, – одна з найкращих у репертуарі Володимира Івасюка. До нас її виконували, зокрема, «Мертвий півень» і Тарас Чубай. У нашій з Оксаною Мухою версії «Над морем» ми відійшли від акапельного співу і спробували себе як солісти та бек-вокалісти. У цьому дуеті поєдналися і лірика, і драйв. Вийшла ціла пісенна історія, міні-сюїта».  – каже художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

 

Як розповідає Оксана Муха, володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу ім. Квітки Цісик, пісню «Над морем» вона давно мріяла виконати.

«Вона за мною ходила, страшенно подобалася мені, але я не уявляла, як жінка може сама заспівати таку сильну драматургічну річ. І тут в часі підготовки концертів в рамках проекту «Івасюк`65» склався наш дует із «Терцією». Люди дуже добре сприйняли наше сценічне виконання «Над морем», тож ми вирішили записати пісню на студії. За три з половиною хвилини ми з «піккардійцями» спробували розповісти історію про самотність, про чуйне і мужнє серце та здатність самому перебути свій біль, вистояти – й іти далі», – розповіла співачка.

 

Аранжування до дуетного виконання пісні Володимира Івасюка «Над морем» створив Григорій Міняйло. А запис пісні було здійснено у Львові, на «Студії Лева».

Послухати пісню «Над морем» у виконанні «Піккардійської Терції» та Оксани Мухи можна тут

А переглянути відео сценічного виконання «Над морем» можна тут:  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *