ОСТАННІ НОВИНИ

У Яворові стартують міжнародні військові навчання. Цивільних просять не заїжджати на полігон

|

З понеділка, 15 вересня, на Яворівському полігоні стартують міжнародні військові навчання. Місцевих жителів просять не лякатися важкої техніки та не створювати незручностей для військових, передає кореспондент Львівського порталу з посиланням на прес-групу українсько-американських тактичних навчань.

З 15 до 26 вересня на Львівщині, на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський полігон) триватиме українсько-американське військове навчання «Репід Трайдент-2014».

Участь у навчаннях візьмуть близько 1200 військовослужбовців із 15 країн світу.

Територією Центру рухатимуться військові колони. Тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту. Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації.

Керівництво навчань із міркувань турботи про безпеку цивільного населення наполегливо просить у цей період не відвідувати розташування навчальних ділянок полігону. Не заходити та не заїжджати жодним видом транспорту в зони, позначені покажчиками або оточені допоміжним персоналом. Дотримуватися правил дорожнього руху під час зустрічі на автодорогах із військовими автоколонами. Уважно та своєчасно спостерігати за сигналами спеціальних машин ВІБДР, що супроводжуватимуть рух військової техніки.

Деякі ділянки полігону на період проведення навчання будуть закритими.

Керівництво багатонаціонального тактичного навчання звертається до мешканців навколишніх населених пунктів Яворівського району Львівської області та громадян, які планують свій відпочинок у цій місцевості, з проханням із розумінням поставитися до певних обмежень та незручностей, пов’язаних із проведенням військового навчання та посиленими заходами безпеки з боку військових.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *