ОСТАННІ НОВИНИ

Путін хоче відродити Радянський союз - Яценюк

|

Знищення України в цілому є кінцевою метою президента РФ Володимира Путіна, він хоче відродити СРСР. Про це заявив прем`єр-міністр Арсеній Яценюк, додавши, що першим кроком була анексія Криму, другим – створення замороженого конфлікту в Донбасі, третім буде коридор через Одесу до Придністров`я, передає ТСН.

 “Мені зрозуміла кінцева мета Володимира Путіна: не просто взяти Донецьк і Луганськ, його метою є Україна в цілому. Він не може збагнути думку, що Україна стане частиною великої європейської країни, він хоче відновити Радянський Союз”, – наголосив голова українського уряду.

Водночас Яценюк вважає, що без гарантій США та ЄС перемир`я на Донбасі буде недовгим і дозволить лише на час зупинити кровопролиття і перегрупувати війська. “Мирне вирішення – дуже привабливе, але для виконання цього рішення нам потрібно, щоб за столом переговорів сиділи США та ЄС. Потрібні якісь міжнародні належні гарантії суверенітету і незалежності”, – зауважив прем`єр-міністр України і нагадав про сумнозвісний Будапештський меморандум.

Нагадаємо, раніше прем`єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що тільки НАТО захистить Україну від Росії.

Фото: lenta-ua.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *