ОСТАННІ НОВИНИ

Російська православна церква мене боїться – Філарет

|

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет каже, що верховенство Російської православної церкви боїться його. Про це патріарх повідомив сьогодні, 12 вересня, на брифінгу у львівському аеропорту, передає кореспондент Львівського порталу.

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату прибув до Львова з Осло, де впродовж останніх трьох днів разом з делегацією Української ради церков, мав зустріч з представниками російських церков.

За словами святійшого, на зустрічі представники різних конфесій та релігій підписали «спеціальний документ, який влаштовує усіх».

«Російську православну церкву теж запрошували на зустріч в Осло, але вони відмовились. Чому вони відмовились, я достеменно сказати не можу, але в кулуарах делегація говорила, що ті бояться Філарета, не хочуть з ним зустрічатись, бо він розкольник», – сказав патріарх. 

Нагадаємо, що у Львові глава УПЦ КП проведе три дні. Він вже відвідав Форум видавців, а також протягом свого візиту відправить декілька богослужінь. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *