ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк назвав двох агресорів України (відео)

|

Сьогодні, 10 вересня, під час відкритого засідання Уряду за участі Президента України Петра Порошенка, «спікера» Парламенту Олександра Турчинова, прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк висловив свою позицію, щодо ситуації в країні. Про це інформує сайт Portalnews24

«У нас сьогодні є два агресора. Перший – зовнішній, це Російська Федерація. А другий агресор – внутрішній: корупція, безлад, безвідповідальність.

Подолавши цих двох агресорів, ми зможемо перемогти. Для цієї перемоги нам потрібна єдність, не дивлячись на різні політичні вподобання і навіть на виборчий процес.

Щодо національної економіки — вона знаходиться в стані війни. Ми можемо внести десятки законопроектів у парламент, підготувати безліч проектів реформ, але жоден інвестор не зайде в країну, якщо в країну зайшли російські війська з танками, «Градами», кулеметами і диверсантами. Не вирішивши питання зупинки війни, відправки російських військ, на бази дислокації і відновлення кордону, жодна реформа не буде реалізована. Тому країні потрібен мир, і ми зобов’язані зробити все для цього,» — сказав прем’єр-міністр.

 

Відео: Арсеній Яценюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *