ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнено ще 20 громадян й встановлено місце утримання понад 100 українських військовослужбовців

|

У рамках реалізації Мирного плану Президента України Петра Порошенка сьогодні, 8 вересня, звільнено 20 українських громадян. Про це розповів сьогодні на щоденному брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

Також з’ясоване місце утримання ще понад 100 українських військовослужбовців, триває робота для їх якнайшвидшого звільнення і повернення додому. Міжвідомчий центр, діяльність якого координує СБУ, працює в контакті з родинами військових, яким після ретельної перевірки повідомляється уся інформація щодо долі їхніх близьких.

Центр у цілодобовому режимі продовжує роботу з уточнення бази даних зниклих. Окрім роботи цілодобової «гарячої лінії» call-центру 0800-501-482, 044-235-63-67, громадяни можуть надіслати дані про зниклих на електронну скриньку [email protected]

Як писав Львівський портал, заплановано, що Президент України Петро Порошенко зустрінеться сьогодні з 33 українськими військовими, які не здалися в полон та вийшли з оточення.

За словами П.Порошенка, після оголошення перемир`я вдалося звільнити 1200 заручників.

Фото: ipress.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *