ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові обстріляли військкомат

|

Постріл у приміщення військового комісаріату Орджонікідзевського та Фрунзенського районів Харкова кваліфікують як терористичний акт. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, передає УП.

Повідомляється, що 8 вересня, близько 4 години ранку по приміщенню військкомату було здійснено постріл із малогабаритного ручного вогнемету. Внаслідок вибуху постраждалих немає, виявлено незначні пошкодження будівлі.

Розслідування проводить УСБУ в Харківській області, з числа працівників прокуратури області призначену групу процесуальних керівників.

“За попередніми даними, стріляли з гранатомета типу РПГ-18 “Муха”, повідомляє “Інтерфакс-Україна” посилаючись на регіональний медіа-центр Міноборони.

“Снаряд влучив в фасадну частину будівлі військкомату між першим і другим поверхом і вибухнув в стіні. В результаті нападу були вибиті 8 вікон і пошкоджена штукатурка в двох приміщеннях. Ніхто не постраждав “, – повідомили в прес-службі.

У медіа-центрі розповіли, що відеокамери спостереження не змогли зафіксувати нападників, оскільки вони знаходилися на великій відстані.

У зв`язку з цим вживаються додаткові заходи з посилення безпеки військкоматів на території області.

У загальній складності, з початку березня це 5-ий напад на військкомати в Харкові і області. В результаті цих нападів ніхто не постраждав.

Стоп-кадр з відео користувача Youtube Sergo Vasilich

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *