ОСТАННІ НОВИНИ

Україна націлилась в НАТО? Досягнуто домовленості про поставку сучасної зброї

|

Україні потрібен час на перебудову неефективної системи управління і переозброєння ЗСУ. Водночас вже є домовленості про постачання сучасної зброї від п’яти країн. Про це повідомив радник президента України та лідер партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко, інформує кореспондент Львівського порталу.

«На саміті НАТО були досягнуті домовленості про західних військових радників і поставки сучасної зброї з США, Франції, Італії, Польщі, Норвегії… Це дає можливість не тільки будівництва Армії нового взірця, але й реального, не мітингового приєднання до НАТО», – повідомляє Ю. Луценко.

Водночас радник президента не вірить, що совкове населення депресивного краю під канонадою російського гебельсТБ прозріє і полюбить свою українську долю. Та вважає, що Україні, якнайшвидше необхідні союзники у протистоянні з ворогом.

«Боротися треба в першу чергу за молодь. Ще важче повірити в те, що Кремль заспокоїться і дасть нам жити і працювати в спокійному режимі. Посилення військової потуги від Маріуполя до Харкова та Ізмаїла – негайна задача. Ширша задача – пошук союзників. Тому Асоціація з ЄС має бути доповнена чіткою перспективою членства, а з США укладена угода про союз поза НАТО», – переконаний він.

Окрім того політик закликає українців до єдності, віри та дій.

«Путін при всьому бажанні не може збройно захопити 45 мільйонну країну, яка прагне боротися. Він може упокорити Україну ( як і всі попередні колонізатори ) лише через внутрішній розбрат і бунт. Тому визначальним для нашої перемоги і далі буде єдність, віра і дія. Спільна робота гарантуватиме спільну перемогу», – підсумував Юрій Луценко.

Фото зі сторінки Юрія Луценко у фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *