ОСТАННІ НОВИНИ

Що відбувається зараз у Маріуполі

|

Ситуація у Маріуполі спокійна, силам АТО надходить підкріплення. Про це Українській правді повідомляють очевидці з місця подій.

За  їхньою інформацією, кілька годин тому з Новоазовська в напрямку Маріуполя висунулась колона з 4 танків і трьох машин з бойовиками. “Вони пройшли кілометрів 10, розбіглися по кущах”, – зазначив співрозмовник.

“Також було помічено рух з боку моря”, – розповів він.

 

 

“Однак жодних дій вони не чинять. Схоже, що вони висунулись, щоб перевірити, де є українські війська”, – додав співрозмовник.

“немає. І причин для паніки теж немає. Місто готове до оборони. До того ж наразі надходить підкріплення. У місті бачили колону нашої військової техніки”, – додав він.

 

Губернатор Донецької області Сергій Тарута підтвердив цю інформацію, передає 0629.

За його словами, бойовики виїхали з Безіменного і зараз вони між с.Шірокіно та с. Бердянське. Тарута закликав маріупольців не панікувати, місто захищене.

Між тим у штабі Азов повідомили, що в районі села Безіменне йдуть бойові дії, але то не та кількість сил, яка може зчинити прорив.

 

“Це, скоріш за все, “гра м`язами” з боку російських військ і терористів, це скоріш за все розвідка боєм і намагання зірвати сьогоднішній мітинг в Маріуполі. За кілька годин противник буде розбитий, далі Безіменного колона не пройде”, – заявили в Азові.

Між тим в 10-20 кілометрах від Маріуполя чутно артилерійські обстріли. В тому напрямку виїхати неможливо.

За свідченнями журналіста Петра Шелмовського, триває обстріл селища Гнутове.

“Солдат нам повідомив, що селище Гнутове перебуває під мінометним обстрілом”, – написав він.

Як відомо, в четвер має відбутися  Марш Миру, який розпочнеться на площі Свободи о 17:00. 

Відео: SlavyanskUA 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *