ОСТАННІ НОВИНИ

Сестра Парасюка хоче, аби штабісти пересіли з кабінетних крісел у БТРи

|

Українські військові в Іловайську й надалі в оточенні, підкріплення до них не надійшло й там є загиблі. Про це у facebook написала сестра сотника Євромайдану, а зараз ротного батальйону “Дніпро-1” Володимира Парасюка – Ірина Голуб.

Вона пише на сторінці свого брата:

«Станом на 13 год. ситуація в Іловайську не змінилась. Хлопці надалі перебувають в оточенні. Обіцяне підкріплення так і не надійшло. Хлопці утримують місто. Всі тримаються стійко, паніки нема. Є 200. Інформацію маю від Володимира. 
В них достатньо зброї і є боєприпаси, але біда в тому, що по них весь час працює ворожа артилерія і міномети, а наші не можуть стріляти у відповідь, бо не мають важкого озброєння. Вони не просять їх витягти звідти і не збираються відступати. Просять підтримки артилерії, щоб дати адекватну відповідь ворогу і прорвати оточення». 

Окрім того, сестра військового звернулась від свого імені до високопосадовців, закликаючи їх не лише спостерігати за боями з крісел у кабінетах, а своїм прикладом продемонструвати, як варто воювати.

«Шановні керівники військових штабів, радники міністрів, політики і всі решта, хто сидить в Києві, Дніпрі чи Львові в комфортних кабінетах і глаголить про те, що не слід сіяти паніку. Ніхто не панікує, але поки вас не копнеш, ви нічого не робите. Вже стало традицією, що ви починаєте приймати якісь міри лише тоді, коли починається шум в соцмережах. Легко зберігати спокій, коли приїжджаєш в зону АТО тільки для того, щоб зробити собі фото для Фейсбуку. А ви поїдьте і посидьте декілька днів в окопах із солдатами, а тоді поговоримо про спокій і паніку. 
Складається враження, що в Україні простий народ воює, а влада сидить на іншій планеті і собі спокійно за всім спостерігає. Ви повинні вести народ за собою, а не народ постійно повинен вас штовхати. 

Давайте, міністре оборони, генерали-штабісти, та всі їхні численні радники, сідайте на бтри та танки і покажіть своїм прикладом як ви своїх не кидаєте. Чи все на що ви здатні – це вести пусті розмови по телевізору і отримувати ордени за чужі заслуги?»,- написала Ірина Голуб.

Фото: facebook

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *