ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтери Центру забезпечення військових уже вп’яте доставили на Схід гуманітарку, зібрану мешканцями Львівщини

|

Львівські десантники, солдати 24-ї механізованої бригади, III батальйону територіальної оборони та Нацгвардії, які служать на сході України, отримали 60 тонн військової допомоги, зібраної у Центрі забезпечення військовослужбовців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Народної Самооборони.

Вантаж із провіантом, військовим одягом та спорядженням прибув на фронт у супроводі волонтерів Центру забезпечення військовослужбовців. Це вже п’ята поїздка активістів Центру, створеного за ініціативи Народної Самооборони Львівщини та громадсько-журналістського руху «Народний контроль».

Нагадаємо, чотири фури з військовою допомогою вирушили зі Львова на схід України 22 серпня у супроводі волонтерів Центру забезпечення військовослужбовців. «Ми веземо електричну підстанцію, інструменти для ремонту БТРів та іншої військової техніки. Веземо тактичні окуляри, форму, медикаменти, адресні посилки. Тут, на пр. Червоної Калини, завантажили дві десятитонні машини – одна з продуктами, друга з підстанцією і обмундируванням. У Миргороді завантажили 20 т води, і на складах – ще 20 т продуктів. Загалом виходить майже 60 т вантажу», – повідомив керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

23 серпня вантаж прибув у місто Чугуєво Харківської області, де громадські активісти разом з харківськими волонтерами перезавантажили допомогу у військову техніку та передали частину багажу військовикам 80-ї аеромобільної бригади. Решта допомоги доставили на місце базування 24-ї бригади (1 та 3 батальйони), батальйону ППС «Львів», 3-го батальйону територіальної оборони «Воля», а також військовій частині 4114 Національної гвардії.

У подальшому планується робити акцент на доставку воякам термобілизни і теплих речей, оскільки наближається осінь. «Ми закупили за кордоном зразки форми, зокрема теплих речей. Покажемо їх військовим, і якщо це те, що їм потрібно, будемо намагатися закуповувати», – зазначив Валерій Веремчук.

Нагадаємо, організований «Народною Самообороною Львівщини» і громадсько-журналістським рухом «Народний контроль».

Центр працює за адресами:

Львів, вул. Шота Руставелі, 2, телефон гарячої лінії: 098 88 27 589.

Львів, пр. Червоної Калини, 109 (ТЦ «Зубра» («Санта-Барбара»). Графік роботи: щобудня з 10:00 до 20:00 години. У суботу: з 10:00 до 12:00, у неділю – з 12:00 до 17:00. Тел. 098 319 86 42.

Винники, вулиця Т. Шевченка, 5 («Народний дім»). Графік роботи: щобудня з 18:00 до 21:00, тел.: 068 741 80 70.

 

Фото Василя Пакуша

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *