ОСТАННІ НОВИНИ

Українська авіація точним ударом рознесла колону бойовиків. Терористи зазнали великих втрат

|

Українська авіація, яка завдала точного удару по колоні бойовиків у Краснодоні Луганської області, внаслідок чого її було зупинено. Терористи зазнали великих втрат. Про це повідомили в Інформаційно-аналітичному центрі РНБОУ, передає кореспондент Львівського порталу.

Протягом дня бойовики провели невдалі контратаки на позиції сил АТО в районах населених пунктів Іловайськ, Білоярівка, Дебальцеве, Донецьк, Луганськ, Попасна, Ровеньки та кургану Савур-Могила. Основне завдання українських підрозділів є утримання зайнятих районів та звільнення стратегічно важливого Іловайська.

Щодо ситуації на напрямку Новоазовськ-Маріуполь. Решта колони, яка сьогодні зранку намагалася вийти на трасу в напрямку до Маріуполя, була зупинена та атакована зведеною бойовою групою сил АТО.

У результаті підбито 2 танки та захоплено кількох членів диверсійно-розвідувальної групи. Після цього ніяких боїв у напрямі Маріуполя не було. Зараз цей район заблокований українськими військовими.

Збройні сили України отримали підмогу вітчизняною технікою в зоні АТО. Протягом доби до зони бойових дій вже прибула броньована техніка, яка брала участь у військовому параді на День Незалежності України. Це броньовані автомобілі “Кугуар”, призначені для ведення бою в місті, та модернізовані броньовані автомобілі “КрАЗ” для перевезення особового складу. Решта нової бронетехніки прибуде  найближчим часом.

Фото: te.20minut.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *