ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Львівщини намагався перевезти через кордон 260 кг наркотиків

|

Сьогодні приблизно о 18.00 год у пункт пропуску «Рава-Руська» зі сторони Республіка Польща заїхав мікроавтобус «Форд» під керуванням громадянина України, жителя Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили джерела у прикордонній службі.

Прикордонники звернули увагу, що водій на даному транспорті перетинає кордон вперше. Тому вони вирішили поглиблено перевірити транспортний засіб та документи на нього. Коли автомобіль знаходився в боксі поглибленого огляду, водій попросився в туалет і зник.

Паралельно з пошуком водія почався і огляд автомобіля, в якому виявили 257 кг гашишу. В автомобілі також залишились усі документи водія, тому його затримання є питанням часу, зазначило джерело.

Як зазначає джерело, в пункт пропуску прибули співробітники спецпідрозділу СБУ, які зараз проводять слідчі дії по даному факту.

Варто зазначити, що це найбільша партія наркотиків, яка була затримана у цьому пункті пропуску і яку везли з Європи. Нагадаємо, у цьому пункті пропуску у 2012 році було затримано 60 кг героїну.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *