ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські діти писали листи та малювали військовим в АТО

|

«Напиши листа солдату. Намалюй йому сонце», – з такою назвою Народна Самооборона Львівщини провела у Львові акцію на підтримку українських військовиків.

Професійні художники-волонтери провели майстер-класи в супермаркетах мережі “Арсен” для дітей та спільно намалювали велику кількість малюнків, які передані для наших військових в зону АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НСЛ.

Як відомо, активісти народної Самооборони спільно з громадсько-журналістським рухом Народний контроль постійно здійснюють поїздки у зону воєнних дій та передають солдатам військову допомогу. Разом з амуніцією, одягом та провіантом вони привозять військовикам і дитячі малюнки. Такі твори вселяють надію на мирне і чисте небо.

 

«Тільки дитина може передати домашнє тепло і щире захоплення нашими  військовими. Це дорослі можуть лукавити, а дитина завжди правдиво передає емоції, – розповідає організатор акції, сотник Народної Самооборони Михайло Дідух. –  Військових ніщо інше, матеріальне, так не зігріває, які дитячі роботи, де показано, як діти турбуються, переживають за них».

«Ми радо відгукнулися на ідею провести таку акцію спільно з Народною Самообороною, ми організували столики у магазинах, рекламу, – каже директор регіонального відділення «Захід» Роман Міневич. – Бачимо, що прийшли люди зі своїми дітьми. Це мабуть найтепліші речі, які допомагають нашим військовим перемагати, бути впевненими у собі і знати, що їх чекають, просять повернутися швидше додому».

Фото: Народної Самооборони Львівщини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *