ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко закликав силовиків перегрупуватися і продовжити наступати

|

Президент України Петро Порошенко обговорив з керівниками силових відомств подальші дії в АТО і відзначив, що наразі тактика полягає в тому, щоб «розсікти території, які контролюються терористами, на зони, щільно звузити кільце і не дати можливості для постачання зброї та боєприпасів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Глави держави.

«Нам потрібно сьогодні розглянути новий зміст військової операції у нових обставинах», — цитує слова Порошенка прес-служба.

Як повідомляється, Петро Порошенко відзначив, що інформація про потрапляння на територію України 1200 навчених бойовиків та важкої військової техніки «з боку східного сусіда» підтверджується. Частину цієї техніки було знищено, щодо решти — вживаються заходи з її знищення.

«Сьогодні нам треба зробити перегрупування сил, яке забезпечить захист нашої території та продовження наступальних дій армії», — сказав Президент.

Як повідомляється, Глава держави наголосив, що сьогодні стоїть завдання перерізати систему забезпечення терористів найманцями, новим озброєнням, боєприпасами, оскільки через неконтрольовані ділянки кордону продовжується їх надходження. За словами Президента, тактика зараз полягає в тому, щоб «розсікти території, які контролюються терористами, на зони, щільно звузити кільце і не дати можливості для постачання зброї та боєприпасів».

«Глава держави запропонував обговорити тактику, яким чином зменшити шкоду та уникнути ризику для людей, руйнації промислового потенціалу Донбасу, щоб «потім мінімізувати роботи з відновлення нормального життя», – йдеться у повідомленні.

Фото: elise.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *