ОСТАННІ НОВИНИ

Помер боєць батальйону «Львів», який вчора потрапив під обстріл терористів

|

Помер один із бійців батальйону «Львів», який разом з іншими вояками вчора потрапили під обстріл терористів. Про це на сторінці у facebook написав начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія, передав кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні о 7 год. 15 хв зупинилось серце простого ПАТРІОТА УКРАЇНИ, БІЙЦЯ БАТАЛЬЙОНУ “ЛЬВІВ” Поповича Володимира Васильовича 1989 р.н. який під час виконання бойового завдання 16.08.2014 року отримав смертельне поранення від рук ворогів України», – нписав Д.Загарія.

Разом з ним були поранені його два товариші.

«Про смерть Володі сам особисто у селі Монастирець Жидачівського району повідомив його маму, сестру та велику родину. Моя місія була важка, бачити горе матері, родичів нашого загиблого побратима неможливо, але така наша доля державних чиновників. Всі питання пов’язані з доставкою воїна, його похоронів у рідному селі на себе бере ГУ МВС України у Львівській області. Дату поховання повідомлю додатково. Траурний кортеж за Володимиром виїжджає сьогодні о 21 год. Міністр внутрішніх справ України Аваков А.Б. висловив глибоке співчуття родині Володі та повідомив, що він представлений до державної нагороди /на превеликий жаль посмертно/,поранені бійці батальйону “ЛЬВІВ” також будуть нагороджені державними нагородами. За пораненими бійцями також сьогодні відправляю реанемобіль з медзабезпеченням та супроводом охорони з числа працівників міліції для їх доставки до Львова і подальшого їх лікування. За наявним діагнозом стан їх не викликає тривоги, хоча я думаю рідним від цього не легше , всі вони та особовий склад міліції Львівщини чекаємо їх та сподіваємось ,що більше таких трагедій не станеться. СЛАВА УКРАЇННІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!», – пише головний міліціонер Львівщини.

Як писав Львівський портал, вчора під час зачистки селища Кримське, неподалік Лисичанська, бійці спецбатальйону «Львів» були обстріляні терористами з автоматів АКМ. Про це повідомив журналіст Микола Савельєв.

За словами журналіста, серед львівських бійців троє поранених. Один з них, хлопець із Жидачівщини, із пораненням спинного мозку перебував у важкому стані.

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *