ОСТАННІ НОВИНИ

7-місячний Олександр просить небайдужих зібрати кошти на операцію

|

Зараз у Комунальній міській дитячій клінічній лікарні (вул. П.Орлика, 4) з діагнозом цирозу печінки перебуває 7-місячний Олександр Запорозький, мешканець м. Запоріжжя. Дитину лікують вже 6 місяців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Операції, яку провели львівські медики, виявилось недостатньо. Батьки разом з дитиною проходили обстеження у Варшавському Центрі Здоров’я Дитини, і, за результатами обстеження, батько може бути донором для малюка. Батьки на операцію потребують близько 290 000 злотих. Термін виконання операції має бути визначений до кінця серпня 2014 року. Часу обмаль, а в батьків таких коштів немає.

У Варшаві організували збір коштів для маленького Олександра. На його ім’я відкрито спеціальний рахунок у Варшавському Центрі Здоров’я Дитини. На сьогодні на рахунку Олександра в Польщі зібрано близько 58 000 злотих.

Також хлопчику з Польщі до Львова передають спеціальне молоко. У мережі Facebook активісти організували сторінку підтримки: https://www.facebook.com/AleksanderZaporoski. На польському телебаченні «TVP 1» лунало звернення із закликом допомоги для маленького українця: http://wiadomosci.tvp.pl/16337603/cena-zycia.

Батьки сподіваються, що львівська громада відгукнеться на заклик допомоги.

Телефон матері Олександра: 067 770 67 07 – Катерина Запорозька.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *