ОСТАННІ НОВИНИ

У Великі Мости із зони АТО повернулись охоронці українського кордону (фото)

|

Сьогодні у Кінологічному навчальному центрі у м. Великі Мости Сокальського району урочисто зустріли прикордонників Західного регіонального управління, які повернулися із зони АТО. За свою старанну службу прикордонники отримали нагороди, грамоти й листи подяки. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Понад три сотні зелених беретів із 3-ї та 7-ї мотоманевренних груп два місяці мужньо захищали кордони України від агресора. У коментарі Львівському порталу один з бійців розповів, що «найважче за цей період часу було звикнути до того, що постійно стріляють», але найбільше він переживав, щоб вернутись додому живим разом із товаришами. 

 

На щастя, до Великих Мостів повернулися усі, кого два місяці тому відправили на південний схід України охороняти кордони держави. Серед особового складу поранень зазнали 11 військових, зараз вони проходять лікування у військових шпиталях.

 

Тепер солдати поїдуть у відпустку аж на два місяці. Після пекла, яке вони пройшли, прикордонники називають це найкращим подарунком.

 

Фото: Святослав Драбчук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *