ОСТАННІ НОВИНИ

«Дніпро» вилетіло з Ліги Чемпіонів

|

Дніпропетровський «Дніпро» вилетів з Ліги чемпіонів, так в ній і не стартувавши. У матчі відповіді третього кваліфікаційного раунду команда Мирона Маркевича поступилася «Копенгагену» – 0: 2. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Тренер «Дніпра» в сьогоднішньому поєдинку вирішив по експериментувати, Коноплянка виконував роль, звичну для Мессі в «Барселоні», а лівий фланг віддали Польовому і Бартуловічу. В цілому, капітан на новій позиції виглядав непогано – він, по суті, єдиний, хто загрожував воротам «Копенгагена». Бартулович натомість загубився, кожну другу передачу віддавав неточно і в підсумку в перерві був замінений.

Данці виглядали трохи краще. Перший раз забили в наприкінці першого тайму з флангу Федецького. Пошалі зробив передачу в центр штрафного, звідки Корнеліус поклав м`яч точно в кут воріт Бойка. Зміцнили перевагу датчани на початку другого тайму. Знову позиційно помилився Федецький, а Кадріі використав вихід один на один.

Матч в Києві, нагадаємо, закінчився нульовою нічиєю, в плей-офф за такого результату виходять датчани, а український клуб переходить в кваліфікацію Ліги Європи.

Фото: kp.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *