ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада продовжує виловлювати таксистів-нелегалів

|

Міська влада продовжує впорядковувати таксоперевезення у Львові. Зокрема, відбувся перший рейд, за яким працівники управління транспорту та зв’язку ЛМР спільно з ДАІ та Укртрансінспекцією патрулювали частину міста, з метою виявлення нелегальних водіїв таксі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Згідно з розпорядженням мера, у місті створено мобільну групу з питань здійснення контролю за таксомоторними перевезеннями. Вона перевіряє документи перевізників і виявляє серед них нелегальних.

Відтак, на початку цього тижня відбувся перший рейд вул. Чернівецькою, вул. Чорновола (біля готелю «Львів») та пл. Петрушевича. За словами головного спеціаліста управління транспорту та зв’язку ЛМР Леоніда Ульянченка, у результаті перевірки таксистів, що зустрічались на дорозі, Укртрансінспекцією було складено 2 акти про порушення законодавства про автомобільний транспорт та 1 протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП. Таким чином, водіїв таксі, які надають послуги з перевезень людей без ліцензії, очікує адміністративне стягнення.

Нагадаємо, відповідно до розробленого на 3 місяці графіку здійснення рейдів, виїзди здійснюватимуть 2-4 рази на місяць. Окрім цього, відбуватимуться і позапланові перевірки.

Фото:p-p.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *