ОСТАННІ НОВИНИ

Наступів на Луганськ та Донецьк не анонсуватимуть

|

Про операцію щодо звільнення Луганська і Донецька повідомлять лише після її завершення. Про це сьогодні, на брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає УП.

Лисенко нагадав, що для проведення зачистки вищевказаних міст потрібна велика підготовча робота в тому числі батальйонів територіальної оборони.

«Щоб ви розуміли: Донецьк і Луганськ – це не якась фортеця з високими стінами. Це промислові міста, на околицях яких є приватний сектор, де проживають люди. Ці райони також вважаються Донецьком і якраз до цих районів підійшли головні сили АТО і територіальні батальйони але е не означає, що вже почався якийсь штурм. Це йде підготовка до звільнення міста», – наголосив речник РНБО.

«Тому ми не будемо оголошувати про початок наступу ми будемо казати тільки про момент звільнення цих міст», – зазначив він.

Як відомо, у понеділок представники батальйонів «Азов» та «Шахтарськ» оголосили про штурм Донецька. Разом із тим пізніше стало відомо, що частина бійців потрапила в засідку і сили АТО зазнали втрат.

Після цього в медіа-просторі розгорілася запекла дискусія щодо доцільності оприлюднення подібної інформації щодо планів бойових дій.

Фото : slovovolyni.com.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *