ОСТАННІ НОВИНИ

«Партизани» Донбасу знищили близько 30 найманців

|

Близько 30 найманців протягом двох тижнів знищено «партизанами» Донбасу. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, повідомляє прес-служба МВС, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами З.Шкіряка, місцеве населення Донбасу, що не входить до складу формувань і батальйонів українських силовиків, продовжує активно протидіяти бойовикам.

Зорян Шкіряк також зазначив, що поведінка бойовиків викликає невдоволення у місцевого населення.

“В тилу ворога продовжують діяти загони внутрішнього опору, які за останніх два тижні, знищили близько 30 найманців в Донецьку, Луганську і суміжних районах”, – сказав він.

Разом з тим, радник глави МВС повідомив, що кількість бойовиків на Донбасі не перевищує 15 тис. осіб, а підкріплення їм з боку Росії стало менше.

“На сьогоднішній момент, загальна кількість російських військових, що залишилися і орудують на території кількох районів Донецької та Луганської області, може коливатися в межах 13-15 тисяч”, – сказав Зорян Шкіряк.

За його словами, з території РФ бойовикам “ДНР-ЛНР” продовжує надходити підкріплення, хоча, вже в меншій кількості, ніж раніше.

Радник Міністра також нагадав, що в результаті успішного наступу сил АТО за останній місяць звільнено від бойовиків 75% раніше контрольованій ними території.

“Вони розуміють, що для більшості з них кінець близький, а можливість повернення в РФ практично дорівнює нулю. Саме тому, вони продовжують люто чинити опір силам АТО і звірствувати по відношенню до мирних українських громадян”, – сказав Зорян Шкіряк.

 Фото: joinfo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *