ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортна міліція Львівщини передала 20 тис грн. на медикаменти учасникам АТО

|

Особовий склад Управління МВС України на Львівській залізниці безпосередньо не приймає участь у антитерористичній операції, однак діяльності товаришив з підрозділів спеціальних призначень знаходиться у постійній увазі транспортних правоохоронців. В залежності від ефективних дій у зоні проведення антитерористичної операції залежить спокій та мир на решта території держави. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Ураховуючи деякі проблеми у матеріально-технічному та інших видах забезпечення підрозділів, які ведуть бойові дії транспортні правоохоронці вирішили надати допомогу у забезпеченні медикаментами та спеціальними продовольчими пайками для військовослужбовців. Надати допомогу управлінню у придбанні украй необхідного зголосилася громадський сектор Майдану Львова, який спеціалізується на наданню матеріально-технічної допомоги, через відповідні організаційні структури організацій.

Громадське об’єднання має ділові зв’язки з підрозділами транспортної міліції ще з листопада 2013 року, коли у місті Києві почалися акції громадської непокори. Найбільш плідно співпраця громадських активістів з Львівського майдану та транспортних правоохоронці розгорнулася в період відсутності керівництва органами внутрішніх справ у лютому поточного року. Необхідно зазначити, що жоден підрозділ транспортної міліції у всіх семи областях західного регіону не був пошкоджений не було викрадено жодної одиниці зброї.

Після агресії Росії у Криму громадські активісти почали допомагати Збройним силам України підключивши до цієї діяльності громадські організації Польщі, Німеччини, Бельгії та структури НАТО.

Враховуючи, що представники громадського формування ефективно використають зібрані працівниками транспортної міліції кошти, начальник управління полковник міліції Володимир Дитюк передав 20 тисяч гривен на закупівлю медикаментів.

Координатор допомоги українським військовим у зоні АТО громадського сектору Майдану Львова Олег Коляса виразив подяку особовому складу транспортної міліції, ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ за вклад у забезпечення усім необхідним для забезпечення територіальної цілісності України.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *