ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати обласної ради просять президента пришвидшити ротацію військ в зоні АТО

|

29 липня 2014 року в приміщенні Львівської обласної ради відбулось чергове засідання комісії Львівської обласної ради зі сприяння Збройним силам України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

На засіданні були присутні батьки військовослужбовців 80-ої високомобільної десантної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, які зараз перебувають на території АТО безперервно протягом чотирьох місяців. Нині військовослужбовці поблизу Горлівки. До того вони виконували бойові завдання в Слов`янську, пережили облогу аеропорту в Луганську та перебували в багатьох інших гарячих точках.

Враховуючи думку військовослужбовців та їхніх батьків, комісія зі сприяння підрозділам Збройних сил України дійшла до висновку, що необхідно пришвидшити ротацію бійців зони АТО і надати їм відпустку тривалістю 10 днів для можливості відновлення ними сил і подальшого продуктивнішого несення військової служби. Про це депутати зазначають у своєму зверненні до Президента України. У цьому зверненні вони просять Президента України терміново вирішити питання про здійснення ротації військовослужбовців 80-ої високомобільної десантної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України та надання їм відпустки тривалістю 10 днів.

У тексті зверненні депутати теж підкреслюють: «Чотири місяці безперервних виконань бойових завдань в гарячих точках наклали свій відбиток на воїнів. Їм необхідний відпочинок. Бойовий дух хлопців дуже високий. Все, чого вони, бажають – приїхати додому, відпочити і повернутись знову на територію АТО для виконання свого військового обов`язку».

Фото: Міноборони  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *