ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий ветував 11 земельних ухвал

|

З останньої сесії, що відбулась 10 липня, міський голова Львова ветував 11 ухвал. Усі ці ухвали зупинені і скеровані із зауваженнями на повторний розгляд. Усі питання – земельні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Серед ветованих такі ухвали:

Про затвердження гр. Хавичу Р. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Загірній (навпроти будинку № 8).

Про затвердження гр. Логойді Г. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка – вул. О. Лушпинського.

Про затвердження обслуговуючому кооперативу «Садове товариство «Інкубаторна станція» технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на вул. Малоголосківській.

Про затвердження ТзОВ «Зелен гай» технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 2.

Про затвердження гр. Путасу Ю. В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на пл. Соборній, 16.

Про надання гаражно-будівельному кооперативу «Конвейєр» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Т. Шевченка, 367.

Про надання ТзОВ «Львівський дорожній навчально-курсовий комбінат» дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку на вул. Пасічній, 49-а.

Про погодження гр. Лужецькій Ю. В. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском.

Про погодження СК «Сихівська фортеця» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сихівській, 12-14.

Про продаж ФОП Герулі М. В. земельної ділянки на просп. В.Чорновола,101.

Про продаж ФОП Сухаревичу В. Т. земельної ділянки на вул. Гетьмана І. Мазепи, 11.

Нагадаємо, наступне пленарне засідання сесії міської ради відбудеться у четвер, 31 липня.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *