ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи-мародери здирали з мерців обручки, а тепер здають частини збитого Боїнга на металобрухт

|

Бойовики здають алюмінієві частини збитого літака Boeing-777 на металобрухт.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент Львівського порталу.

“Після того, як терористи-мародери викрали всі готівкові гроші, коштовності, мобільні телефони, кредитні картки пасажирів злощасного “Боїнга”, вони взялися за свою улюблену справу – здачу металобрухту. Алюміній, з якого зроблений літак, – він же дорогий!” – написав А.Геращенко.

За його словами, про те, що терористи, використовуючи газорізку, почали обробку алюмінієвих частин Boeing, прямо повідомив офіційний представник ОБСЄ Майкл Боцюрків, пише TVi.

“Експертам ще належить зібрати й упакувати десятки тисяч фрагментів “Боїнга-777″. Боюся, металевих деталей, крім тих, що впали у важкодоступній місцевості, буде вкрай мало в розпорядженні фахівців”, – зазначив Геращенко.

Радник Авакова наголосив, що терористи таким чином поєднали приємне з корисним.

“Приємне – це здати дорогий алюмінієвий брухт, що впав прямо з неба, в приймальний пункт металобрухту. Корисне – допомогти Путіну приховати сліди злочину”, – пояснив він.

Геращенко наголосив, що слідів від вражаючих елементів зенітної ракети “Бук М1” було особливо багато на алюмінієвій обшивці Boeing-777, яка прийняла на себе перший удар.

Раніше повідомлялось, що на місці падіння Boeing-777 займаються мародерством.

 

За інформацією Twitter-акаунта “Не ведитесь”, на одному із фото зафіксовано, як бойовик знімає каблучку у жертви авіакатастрофи.

Фото:  www.radiosvoboda.org

             TVi

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *