ОСТАННІ НОВИНИ

Вояки з Яворова отримають новий тепловізор

|

Яворівська окрема механізована бригада отримає новий тепловізор. Пристрій вдалось придбали завдяки зібраним депутатами та підприємцями Кам’янка-Бузького району коштам. Купили його в Ізраїлі. Ініціатором такого заходу став депутат райради Андрій Антонюк. До слова, це вже другий тепловізор, придбаний зазначеними благодійниками. Про це Львівському порталу повідомили у відділі по роботі з громадськістю Львівського обласного військкомату.

Варто підкреслити, що такий прилад на сьогодні є вкрай необхідним для проведення вдалих військових операцій у нічний час та збереження життя наших бійців. Щоправда, його ціна досить висока – 2700 євро.

Депутати та підприємці Кам’янка-Бузького району виявили ініціативу допомогти також і Львівському батальйону територіальної оборони. Так, сьогодні його бійці отримали взуття, форму, продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні їм речі.

Передати тепловізор вирішили через Львівський обласний військовий комісаріат. Оксана Шваюк, депутат районної ради Кам’янка-Бузького району та один з ініціаторів купівлі військового гаджета, впевнена, що усі зібрані речі, передані через військових, обов’язково дійдуть до місця призначення, каже: «Так я впевнена, що все справді дійде. Бо волонтер сьогодні є, а завтра його немає».

 Фото: прес-служба ЛОВК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *