ОСТАННІ НОВИНИ

Губернатор Донеччини закликає мирних людей покинути місто

|

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута закликав мирних жителів Донецька покинути місто. Про це йдеться в його заяві, яка опублікована на сайті ДонОДА, передає кореспондент Львівського порталу.

«Якщо у вас є можливість – не бійтеся залишити місто. Держава гарантує, що кожному, хто шукає притулок будуть надана турбота і увага», – наголосив губернатор.

Подаємо повний текст заяви:

«Донецьк охопила паніка. Городяни переконують один одного в тому, що наше місто атакує українська армія. Знайте – це брехня.

Я хочу, щоб ви знали, що наше місто захопили варвари і терористи. Вони вже обдурили вас, пообіцявши золоті гори, а натомість принесли в наш дім хаос, розруху і смерть. Зрозумівши, що вони не знаходять масової підтримки від донеччан, терористи взяли наше місто в заручники і вбивають його, завдаючи ударів по житлових кварталах.

Дорогі донеччани! Я точно знаю, що Збройні сили України не вели, не ведуть і не будуть вести бойові дії проти власного народу. Я точно знаю, що жоден український солдат ніколи не вистрілить в беззбройного українця. Я точно знаю, що наші війська не обстрілювали Донецьк.

Я закликаю вас зібратися з силами, бути мужніми і сміливими. Дотримуйтесь правил і норми цивільної оборони. Будьте разом в ці складні дні, не проходьте повз чужу біду, не кидайте один одного в біді. Довіряйте тільки повідомленнями з офіційних джерел.

Якщо у вас є можливість – не бійтеся покинути місто. Держава гарантує, що кожному, хто шукає притулок будуть надана турбота і увага.

Я також хочу, щоб ви обов`язково вірили в те, що цей кошмар скоро закінчиться. Інакше бути не може. Ми вистоїмо, відстоїмо свою землю і переможемо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *