ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутнім мамам пропонують кольорову вагітність

|

У Львові відбулося офіційне відкриття занять з арт-терапії для вагітних, організованих у рамках соціальної програми «Мобільне здоров’я» компанією «Київстар» спільно з Медичним центром «Інтерсоно Медікавер груп». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Це перший безкоштовний майстер-клас з арт-терапії, що проводиться у медичному закладі під наглядом спеціалістів з жіночого здоров’я.

У заході взяли участь вагітні жінки Львова. Запрошений представник арт-студії познайомила майбутніх мам з методом терапії мистецтвом та розповіла, як заняття творчістю під час вагітності дозволяють покращити самопочуття та підготуватися до материнства. Майбутні мами протягом кількох годин малювали свої емоції та внутрішні переживання, пов’язані з вагітністю, а потім разом зі спеціалістами аналізували свої твори.

«Ми підтримуємо ініціативу компанії «Київстар» у напрямку турботи про жіноче здоров’я, розпочату із запуском мобільного додатку «Моя зірочка». У нас спільне завдання – максимально полегшити період підготовки до пологів та забезпечити спокійне протікання вагітності в цілому. Запропоновані заняття з арт-терапії чудово доповнюють програму нашої «Школи батьківства», мета якої – допомагати жінці уникнути ускладнень при вагітності і пологах, а малюку – гармонійно розвиватися у маминому животику та прийти у цей світ здоровим і щасливим», – розповіла Тетяна Півоварова, співорганізатор занять з арт-терапії, лікар акушер-гінеколог, керівник «Школи батьківства» у Медичному центрі «Інтерсоно Медікавер груп».

Під час арт-терапії важливий сам процес малювання, а не його кінцевий результат. Під керівництвом спеціаліста «терапія мистецтвом» дає можливість вагітній жінці позбавитися негативних емоцій, розслабитися, краще пізнати себе у новій ролі та встановити контакт із дитиною, налагодити стосунки з партнером та просто насолодитися позитивом, реалізовуючи свій творчий потенціал. Завдяки цілющій дії інтуїтивного малювання майбутні матусі покращили свій внутрішній стан та налаштувалися на отримання позитивних емоцій від протікання вагітності.

«Відкриття занять з арт-терапії для майбутніх мам стало логічним продовженням нашого проекту «Моя зірочка», – продовжує Тетяна Пецько, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності «Київстар». – Ця методика ще достатньо нова у нашому суспільстві, і нам цікаво долучитися до її поширення і популяризації, оскільки вона дійсно є дуже дієвою та корисною. А функціональні можливості додатку «Моя зірочка» дозволяють планувати графік відвідування занять та фіксувати усі зміни в організмі, що відбуваються протягом вагітності».

Фото: організаторів акції 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *