ОСТАННІ НОВИНИ

Зміни у програмі «Ніч у Львові»

|

У зв`язку з подіями на Сході країни, концерт гурту Con Trust який мав відбутися сьогодні о 21.00 годині в Італійському дворику в рамках промоційно-туристичного проекту “Ніч у Львові”, вирішено перенести на 18 липня. Флеш-моб “За мир” відбудеться сьогодні о 19.00 годині на площі Ринок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР з посиланням на організаторів концерту.

“У зв`язку з загибеллю українських військових у с. Зеленопілля, ми вирішили відмінити концерт гурту Con Trust, який мав відбутися о 21.00 в Італійському дворику. Він переноситься на 18 липня, години виступів 20:00 і 22:00. Хто купив квитки, але 18.07 прийти не зможе, має змогу здати квиток і повернути кошти за нього. Висловлюємо свої співчуття родинам загиблих”,- йдеться у повідомленні

Також організатори проекту “Ніч у Львові” повідомили, що флеш-моб “За мир” відбудеться сьогодні 13 липня о 19.00 годині на площі Ринок, отож усіх охочих запрошують долучитись та викласти слово мир і запустити в небо символічні синьо-жовті кульки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *